Въпроси и отговори

Знаем, че Ви предстои един от най-вълнуващите моменти в живота Ви - да бъдете булка. Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите мечтаната сватбена рокля за Вашия сватбен ден. Подготвихме за Вас малко полезна информация от нашия екип за това как да се превърнете във FEDE булка ...

Не е необходимо да си запазвате предварително час за среща, за да пробвате булчинските ни рокли. Заповядайте в нашия бутик в удобно за Вас време /от понеделник до събота, от 10:00 до 20:00ч./, за да разгледате и да пробвате роклите, които Ви харесат. Предвидете си поне един час време за това удоволствие в ръцете на нашите булчински консултанти, които ще Ви помогнат да откриете заедно мечтаната сватбена рокля.

Ние от FEDE знаем, че изборът на булчинска рокля е един много специален момент за Вас, който с радост бихте искали да споделите с Вашите близки и приятели. Нашият съвет към Вас е, когато пробвате и избирате Вашата сватбена рокля, да бъдете в компанията на един до максимум трима души, на които вярвате и искате най-много с тях да изживеете тези запомнящи се моменти.

Нашите булчински рокли FEDE са с цени от 1300 до 3900лв.

В нашия бутик имаме на разположение за проба булчински рокли в размери S, M и L от почти всеки модел от колекциите, които предлагаме. Ако Вашият размер не е наличен в момента, нашите консултанти ще Ви съдействат да пробвате модела, който Ви харесва, в близък до Вашия размер, за да добиете представа как би Ви стояла дадената рокля и да си поръчате в последствие от нея точния за Вас размер.

Най-добре е да започнете да разглеждате, поръчате  и купите своята рокля за сватбения Ви ден поне два месеца преди датата на Вашето събитие.

За да запазим избраната от Вас рокля, или да направите поръчка за нея, ако размерът Ви не е наличен в момента, е необходимо да оставите 50% капаро от стойността на роклята.

 

Предлагаме коригиране само на булчински рокли FEDE, като подкъсяване, стесняване, добавяне на цветя и тънки презрамки, ако моделът го позволява, без допълнително заплащане за необходимите корекции.

Нашите консултанти в бутика ни могат да Ви предложат различни аксесоари, които много нежно завършват визията на всяка FEDE булка, като воали, тюлени ръкави, или шалове от фин тюл.

Да, при желание от Ваша страна, можем да съхраняваме Вашата булчинска рокля FEDE при нас до деня на Вашата сватба.

Не, не извършваме тази услуга и не предлагаме FEDE булчински рокли под наем.