FAQ

Всички наши модели може да разгледате, да пробвате и да закупите на живо в нашето студио/ателие в центъра на София на ул. Гладстон 50А, ет. 3, където ще Ви посрещнем, всеки работен ден от 10 до 17ч.

Всяка пола се различава и затова е толкова специална. Ако харесате един модел пола с рисунка на нея, то тя ще бъде със същата рисунка, но ръчното рисуване ще остави уникален отпечатък на точно тази пола, която ще бъде само Ваша. Ако желаете да видите своята закупена пола с уникална рисунка преди да я изпратим – моля, пишете ни и ще получите снимка с Вашата пола за потвърждение.

Всички наши поли и рокли – като комбинация от модел и рисунка – се изработват в лимитиран брой за целия свят. От всеки модел от линията FEDE Art ще бъдат направени само определен ограничен брой във времето.

Не работим с поръчки. Можете да разгледате и изберете своята пола от всички вече изработени и нарисувани модели от сайта или на живо в студиото ни.

Специалните текстилни бои, както и лесната за почистване материя, позволяват полата да се пере на ниска температура и обороти в перална машина, като цветовете запазват своя облик. След пране, оставете своята пола да изсъхне, като я закачите на закачалка. Така почти няма да се налага гладене, преди да я сложите отново. Ако искате да я изгладите, направете го от опаковата страна на ниска температура.

Можем да коригираме леко полите от линията FEDE Art, като подкъсяване, ако моделът го позволява, без допълнително заплащане за необходимите корекции.

 

 

Може да замените или върнете закупена пола, не по-късно от 14 дни след покупката, ако полата не е носена, няма видими повреди, етикетите не са сваляни и имате касова бележка за покупката. Може да прочете повече подробности за условията за замяна и връщане тук.

Може да разгледате нашата таблица с размери тук. Ако Вашата покупка е пола, то най-добре е да измерите с мек шивашки метър своята талия и да изберете размера спрямо нея. За топ или рокля, измерете своята гръдна обиколка и талия.