Начало

За Fede

                                                    

Създател и дизайнер на FEDE e Вяра Георгиева.

Родена и израстнала в София,  Вяра завършва висшето си образование в ISTITUTO MARANGONI - Mилано, Италия, специалност Fashion Design. По време на четиригодишното си обучение в модната столица тя работи като асистент дизайнер за марки като VERSACE Sport и Cappopera couture. Участва активно в бекстейдж подготовката на ревютата от ежегодните седмици на модата в Милано за имена като Gian Franco Ferre, Costume Nacional и др.

Вяра стартира свой собствен fashion label – FEDE през 2005г. в София. Нейните колекции включват официална и булчинска мода, както и леки Casual предложения за всеки ден. Стилът FEDE отразява личния стил на Вяра. Всяка дреха с марка FEDE е лека, артистична, романтична, градска, приказна  и същевременно съобразена с актуалните модни световни тенденции. През март 2016 г. FEDE fashion studio с дизайнер и създател на марката Вяра Георгиева, получи Златна игла 2016 за Модна къща на годината.

Магазинът на FEDE се намира в центъра на града, на улица „Уилям Гладстон“ 50 А. Това е мястото, в което можете да откриете продукти от всички колекции на FEDE - FEDE Casual, Red carpet и PARTY TIME 2017.

Всички булчински предложения с марка FEDE, реализирани в изключително лимитирана серия,  можете да откриете в Студио БУЛКИ на FEDE. Мястото за среща на всяка бъдеща булка с нейната мечтана рокля се намира в София, ул. Гладстон 50А, ет.3. След предварително записан час за среща на
тел. : 0879/ 122 754, или на e-mail: info@fede.bg , можете да се срещнете с наш консултант и да откриете Своята рокля за най-специалния ден от живота Ви!