Начало

Политика за поверителност


Политика за поверителност и защита на личните данни
С настоящата Политика за защита на личните данни, основаваща се на новите разпоредби на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), действащи на територията на България и Европейския съюз /GDRP – от 25.05.2018г./, ние, като администратор на личните данни на нашите клиенти, гарантираме поверителност и защита на личните данни, които клиентите ни предоставят при пазаруване в нашия онлайн магазин www.fede.bg

Администратор
Администратор на личните данни на нашите клиенти е Феде ЕООД , с адрес гр.София, ул. "Уилям Гладстон" 50, ет.2, ап.6 , ЕИК: 202849584

Цели за обработване на личните данни
Феде ЕООД обработва личните данни на регистрирани и нерегистрирани потребители в сайта само за целите на осъществяване на покупко-продажба от разстояние на стоки от онлайн магазин www.fede.bg.

Данните, които обработваме са:
За регистриране и създаване на профил в сайта ни www.fede.bg:

-  Име и Фамилия
-  E-mail - за вход в профила и изпращане на данни за направената онлайн поръчка
-  Парола – за вход за достъп до личен профил
-  Адрес за доставка
-  Телефон за доставка
-  История на минали поръчки


За пазаруване като гост, без създаване на профил в сайта
www.fede.bg

-  Име и Фамилия
-  E-mail - за изпращане на данни за направената онлайн поръчка
-  Адрес за доставка
-  Телефон за доставка


За издаване на фактура при онлайн поръчка: 

-  Име на фирмата
-  ЕИК
-  М.О.Л.
-  Адрес по регистрация


За плащане в брой или с карта при онлайн поръчка: 

-  Име и Фамилия
-  Начин на плащане
-  Сума за плащане


За поръчка на булчинска или официална рокля в магзина ни на ул. Гладстон 50А и студио Булки, или онлайн:

-  Име и Фамилия
-  E-mail - за изпращане на данни за направената онлайн поръчка, както и за кореспонденция с клиента за самата поръчка, в процеса на изработването й
-  Дата на събитието - като краен срок за изработка на поръчката
-  Телефон за връзка – за връзка с клиента
-  Мерки на клиента за изработване на поръчката


Достъп до личните данни, срок на съхранение, промяна или заличаване
Клиентите ни имат право на достъп по всяко време до своите лични данни в нашия онлайн магазин, за да ги редактират, допълват или да ги заличат напълно, при желание от страна на клиента, като след изтриване на техния профил, Администраторът има грижата да заличи всички данни за клиента до този момент в неговия профил. Данните за нашите клиенти пазим и съхраняваме, докато клиентите имат профил в нашия онлайн магазин.

Всякакви въпроси, свързани със Защитата на личните данни  и Политиката за поверителност на Fede, можете да изпращате на info@fede.bg