Начало

Общи условия

РАБОТНО ВРЕМЕ на онлайн магазин FEDE за Великден

По повод Великденските празници почивни дни за онлайн магазина на FEDE ще бъдат дните от 26 април до 1 май 2019г. включително. Всички поръчки, направени след 12:00ч. на 25 април - до 1 май ще обработим и изпратим до Вас на 2 май.

Весели празници от екипа на Fede!Общи условия за пазаруване в онлайн магазин www.fede.bg

С настоящите общи условия се определят условията и начинът на пазаруване в сайта www.fede.bg, наричан по-долу за краткост “Сайтът”. Страни по тези условия са: Феде ЕООД , гр.София, ул. "Уилям Гладстон" 50, ет.2, ап.6 , ЕИК: 202849584, наричан по-долу за краткост „Доставчик” от една страна и от друга клиентът, наричан по-долу за краткост „Потребител”. Доставчикът предоставя на Потребителя възможност при съобразяване и спазване на настоящите Общи условия да закупува предлаганите стоки в сайта.

FEDE fashion studio е електронен магазин, достъпен на адрес в интернет: www.fede.bg , чрез който потребителят има възможност да сключва договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите стоки в сайта, съгласно посочената от доставчика информация /продажна цена, с включен ДДС; цена за доставка, невключена в цената на стоките, информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора/.

 

Условия и начин на пазаруване

За да може да извършва заявки за закупуване на предлаганите в www.fede.bg стоки, потребителят може или да се регистрира, или да извърши покупка и без регистрация. Може  да избере една, или повече от предлаганите стоки в сайта и да ги добави в неговата чанта към списъка със стоки за покупка. Потребителят се съгласява с настоящите Общи условия и гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. Избира начин за плащане на цената и потвърждава поръчката.

След получаване на заявката доставчикът се свързва с потребителя посредством e-mail / телефонно обаждане/ за потвърждение на поръчката и доставя стоката на посочения от потребителя адрес.

 

Можете да направите своята онлайн поръчка всеки ден от седмицата.

Работно време на онлайн магазин www.fede.bg за връзка с клиенти :

 - от понеделник до петък – от 9:00 до 17:00 ч. / тел. за връзка с клиенти в посоченото работно време: +359 878 38 12 44

 - e-mail: info@fede.bg

 

 

Доставка и плащане

  Доставката на поръчаните от потребителя стоки се извършва до 3 работни дни на посочения от него адрес, с куриерска фирма Еконт.
  Цената на доставката е 5.00 лв за цялата страна.
  При поръчка на стойност над 100 лева доставката е безплатна.
  Ако направите поръчка на артикули от колекции Red carpet 2016/2017 и колекции BRIDE изработката и доставката на съответните стоки се извършва от 3 до 5 работни дни, в зависимост от това дали стоките, които потребителят е избрал са налични, или ще бъдат направени по поръчка.

 Ако не намирате наличен Вашия размер, можете да се свържете с нас на тел.: 0878/ 381 244, или да изпратите запитване на: info@fede.bg .Можем да изпълним Вашата рокля по поръчка, ако имаме налични материите за нея.
 Ако желаете наш консултант да вземе точните Ви размери и тогава да направите своята поръчка, можете да си запишете час за среща на тел.: 0879/ 122 754, която да се проведе в удобно за Вас време в магазина ни в гр. София, ул. „Гладстон 50А“.

 След като вече сте направили своята поръчка в нашия онлайн магазин, ще получите по e-mail и нейното потвърждение. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви информира за деня на получаване на направените покупки.
 
 Заплащането на поръчаните от Вас артикули можете да направите по следните начини:
   - в брой -  с наложен платеж - при получаване на пратката съответната сума се заплаща на куриера
   - по банков път


 

Замяна и връщане

Потребителят има право в 7-дневен срок да замени поръчана от него стока при следните условия:

   - стоката не е носена, не е повредена, не е почиствана, не е прана и гладена

   - опаковката и етикетите са запазени

   - запазена е касовата бележка, или фактурата

   - разходите при замяната са за сметка на потребителя и в двете посоки    

 

Потребителят има право в 7-дневен срок да върне поръчана от него стока при следните условия:

   - при наличието на съществен дефект на стоката

   - при несъответствие с обявения размер

   - без посочване на причина, само ако стоката не е носена, не е повредена, не е почиствана, не е прана и гладена

   - опаковката и етикетите са запазени

   - запазена е разписката, или фактурата

   - разходите при връщане на стоката са за сметка на потребителя

   - доставчикът възстановява на потребителя заплатената от него сума

 

Адрес за замяна и връщане:

   Fede Fashion studio
   София 1271
   ул. Джерман 10А

  След като получим върнатия от Вас продукт, в 3-дневен срок ще възстановим заплатената от Вас сума по банковата Ви сметка. Данните за сметката, както и друга информация или въпроси, можете да ни изпратите на info@fede.bg