Начало

Общи условия

 

Работно време за майски празници
1, 8 и 24 май 2017г ще бъдат почивни дни за Онлайн магазин Fede. Вашите поръчки ще бъдат обработени на първия работен ден след почивката.

Весели празници от екипа на Fede!

 

 

Общи условия за пазаруване в онлайн магазин www.fede.bg

С настоящите общи условия се определят условията и начинът на пазаруване в сайта www.fede.bg, наричан по-долу за краткост “Сайтът”. Страни по тези условия са: Феде ЕООД , гр.София, ул. "Уилям Гладстон" 50, ет.2, ап.6 , ЕИК: 202849584, наричан по-долу за краткост „Доставчик” от една страна и от друга клиентът, наричан по-долу за краткост „Потребител”. Доставчикът предоставя на Потребителя възможност при съобразяване и спазване на настоящите Общи условия да закупува предлаганите стоки в сайта.

FEDE fashion studio е електронен магазин, достъпен на адрес в интернет: www.fede.bg , чрез който потребителят има възможност да сключва договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите стоки в сайта, съгласно посочената от доставчика информация /продажна цена, с включен ДДС; цена за доставка, невключена в цената на стоките, информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора/.

 

Условия и начин на пазаруване

За да може да извършва заявки за закупуване на предлаганите в www.fede.bg стоки, потребителят може или да се регистрира, или да извърши покупка и без регистрация. Може  да избере една, или повече от предлаганите стоки в сайта и да ги добави в неговата чанта към списъка със стоки за покупка. Потребителят се съгласява с настоящите Общи условия и гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. Избира начин за плащане на цената и потвърждава поръчката.

След получаване на заявката доставчикът се свързва с потребителя посредством e-mail / телефонно обаждане/ за потвърждение на поръчката и доставя стоката на посочения от потребителя адрес.

 

Можете да направите своята онлайн поръчка всеки ден от седмицата.

Работно време на онлайн магазин www.fede.bg за връзка с клиенти :

 - от понеделник до петък – от 9:00 до 17:00 ч. / тел. за връзка с клиенти в посоченото работно време: +359 878 38 12 44

 - e-mail: info@fede.bg

 

 

Доставка и плащане

  Доставката на поръчаните от потребителя стоки се извършва до 3 работни дни на посочения от него адрес, с куриерска фирма Еконт.
  Цената на доставката е 5.00 лв за цялата страна.
  При поръчка на стойност над 100 лева доставката е безплатна.
  Ако направите поръчка на артикули от колекции Red carpet 2016/2017 и колекции BRIDE изработката и доставката на съответните стоки се извършва от 3 до 5 работни дни, в зависимост от това дали стоките, които потребителят е избрал са налични, или ще бъдат направени по поръчка.

 Ако не намирате наличен Вашия размер, можете да се свържете с нас на тел.: 0878/ 381 244, или да изпратите запитване на: info@fede.bg .Можем да изпълним Вашата рокля по поръчка, ако имаме налични материите за нея.
 Ако желаете наш консултант да вземе точните Ви размери и тогава да направите своята поръчка, можете да си запишете час за среща на тел.: 0879/ 122 754, която да се проведе в удобно за Вас време в магазина ни в гр. София, ул. „Гладстон 50А“.

 След като вече сте направили своята поръчка в нашия онлайн магазин, ще получите по e-mail и нейното потвърждение. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за да Ви информира за деня на получаване на направените покупки.
 
 Заплащането на поръчаните от Вас артикули можете да направите по следните начини:
   - в брой -  с наложен платеж - при получаване на пратката съответната сума се заплаща на куриера
   - по банков път


 

Замяна и връщане

Потребителят има право в 7-дневен срок да замени поръчана от него стока при следните условия:

   - стоката не е носена, не е повредена, не е почиствана, не е прана и гладена

   - опаковката и етикетите са запазени

   - запазена е разписката, или фактурата

   - разходите при замяната са за сметка на потребителя и в двете посоки    

 

Потребителят има право в 7-дневен срок да върне поръчана от него стока при следните условия:

   - при наличието на съществен дефект на стоката

   - при несъответствие с обявения размер

   - без посочване на причина, само ако стоката не е носена, не е повредена, не е почиствана, не е прана и гладена

   - опаковката и етикетите са запазени

   - запазена е разписката, или фактурата

   - разходите при връщане на стоката са за сметка на потребителя

   - доставчикът възстановява на потребителя заплатената от него сума